نکات نگارشی پایان نامه
زمانی که می خواهیم پایان نامه یا هر متن دیگری را بنویسیم نیاز داریم که نکات نگارشی آن را به عنوان یک نویسنده یا پژوهشگر رعایت کنیم. در غیر این صورت تاثیر بسیار منفی بر روی تحقیق شما دارد چرا که یک محقق باید بتواند نکات نگارشی را نیز به خوبی رعایت کند.
در این نوشته قصد داریم نکات نگارشی پایان نامه را به صورت مختصر ذکر کنیم. البته نکات نگارشی پایان نامه زیاد هست ولی بر حسب تجربه آن مواردی که زیاد ممکن است به چشم بیاید را خدمت شما عرض می کنم.
سه نکته مهم در نگارش پایان نامه
اولین نکته از نکات نگارشی پایان نامه این هست که می که علامت استمراری هست به افعال نچسبد و به صورت نیم فاصله از فعل جدا شود. برای این که بتوانید نیم فاصله را در کامپیوتر تایپ کنید ابتدا می را بنویسید سپس کلید های ترکیبی ctrl+shift+3 (در برخی سیستم ها با یک روش دیگر) را با هم فشار دهید سپس فعل را تایپ کنید.
حال مشاهده می کنید که نه یک کارکتر فاصله هست و نه کاملا به هم چسپیده شده است و در واقع یک نیم فاصله ایجاد شده است.
نکته دوم که باید رعایت شود این هست که علائم نگارشی مثل ویرگول یا نقطه و … باید به کلمه قبل خود چسپیده و با کلمه بعد خود یک کاراکتر فاصله داشته باشد. یعنی اول شما کلمه مورد نظر خود را تایپ می کنید و بلافاصله مثلا ویرگول را تایپ می کنید سپس یک کاراکتر فاصله ایجاد می کنید و سپس کلمه بعدی را تایپ می کنید.
نکته سوم این که بعد از تیتر ها نیازی نیست که علامت دو نقطه تایپ شود. در برخی از متون شاهد این هستم که مثلا نوشته شده مقدمه: و علامت دو نقطه بعد آن آمده که نیازی به این کار نیست.
در پایان می خواستم این نکته از نکات نگارشی پایان نامه را خدمت شما عرض کنم که سعی کنید در قالب دانشگاه و یا جایی که قرار است متن مقاله و یا امثال آن را بفرستید، تایپ خود را انجام دهید.
گاهی اوقات برخی از افراد شروع به تزئین صفحه می کنند و اطراف صفحه را کادر بندی و … می کنند. این کارها باعث می شود که از طرف داوران و یا سردبیر قابل قبول نباشد و شما بایستی مجددا آن را طبق دستورالعمل ویرایش کنید.
در صورتی که شما هم نکات نگارشی را مد نظر دارید می توانید در قسمت پایین همین سایت نظر خود را درج کنید تا دوستان شما هم استفاده کنند.
پیشنهاد ویژه: راهنمای نگارش پایان نامه به صورت عملی
(در این آموزش فصل به فصل پایان نامه را شرح خواهیم داد، پس از آن شما می دانید که در هر فصل چه چیزی باید بنویسید و این کار شما را راحت تر و سریع تر خواهد کرد.)
دیدگاهتان را بنویسید