ساخت پروفایل گوگل اسکولار

ساخت پروفایل گوگل اسکولار با آموزش تصویری

بدون ديدگاه

اگر مقاله‌ های قبلی سایت را مطالعه کرده باشید پس به طور کامل با گوگل اسکولار و نحوه نصب آن آشنا شده‌اید. علاوه بر آن یاد گرفته‌اید که چگونه می‌ توان مقالات علمی را در آن پیدا کرد. اما برای این که بیشتر بتوانید از مزیت‌ های گوگل اسکولار بهره ببرید، لازم است در این بانک اطلاعاتی اکانت بسازید. ما در این مطلب از کلام سبز قصد داریم به طور کامل به شما یاد بدهیم که چگونه پروفایل گوگل اسکولار خود را بسازید. پس حتما تا آخر این مطلب با ما همراه باشید.

ساخت پروفایل گوگل اسکولار

یکی از بهترین کارها برای پژوهشگران، ساخت اکانت در گوگل اسکولار است. با این کار پژوهشگران می‌‌توانند تمامی پژوهش‌های خود را در یک جا جمع کرده و همچنین از امتیازات گوگل اسکولار مانند: استفاده از محاسبه h ایندکس، تعداد ارجاعات سایر پژوهشگران به مقالات آن‌ ها و موارد دیگر بهره‌ مند شوند.

در واقع شما با ساختن پروفایل گوگل اسکالر می‌ توانید صفحه‌ ای رایگان برای خود بسازید که معرف شخصیت علمی شما باشد. این پروفایل در خود گوگل ذخیره شده و با جستجوی اسم شما در گوگل، به نمایش در می‌‌آید. اغلب کارها در گوگل اسکولار به صورت خودکار انجام می‌شود و پروفایل شما نیز قابلیت بروزرسانی خودکار دارد.

ساخت پروفایل در گوگل اسکالر رایگان است و دسترسی به اطلاعات پروفایل برای همگان وجود دارد. این موضوع برخلاف پایگاه‌ های تخصصی استنادی دیگر است که معمولا تنها با آی‌پی‌های تحت قرارداد مانند دانشگاه‌ ها قابلیت دسترسی دارند.

اما چگونه پروفایل گوگل اسکولار بسازیم؟ در ادامه تمامی مراحل را به طور کامل برای شما شرح می‌دهیم.

مراحل ساخت پروفایل گوگل اسکولار

برای ساخت اکانت در گوگل اسکولار باید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

قدم اول: ایجاد حساب کاربری گوگل

نحوه ساخت حساب کاربری در گوگل اسکولار بسیار آسان است و در ابتدا تنها لازم است یک حساب گوگل داشته باشید. منظور از حساب گوگل همان اکانت جی میل (gmail) است. در صورتی که اکانت جیمیل ندارید، پس اول وارد این https://accounts.google.com/signup شده و برای خود اکانت بسازید. پس از ساخت اکانت ، وارد حساب کاربری خود در جی میل شده و سپس آدرس گوگل اسکولار را بزنید و وارد آن شوید. پس از وارد شدن به اکانت جی میل و لینک گفته شده، صفحه‌‌ای به شکل زیر باز می‌شود. شما باید بر روی گزینه My profile کلیک کنید که در تصویر زیر با فلش نشان داده شده است.

صفحه نخست گوگل اسکولار

درصورتی‌ که حساب کاربری شما در لیست نبود و یا اصلا حساب کاربری ندارید، گزینه Use another account را انتخاب کنید. صفحه‌ای مانند زیر باز می‌شود که در صورت داشتن جی‌ میل، باید از قسمت Sign in وارد شوید. اما در صورتی که هنوز طبق مرحله قبل اکانت جی میل نساختید می توانید گزینه Create account را انتخاب نموده و یک حساب کاربری جدید بسازید و پس از آن از قسمت Sign in وارد شوید.

صفحه جی میل برای ورود به گوگل اسکولار

قدم دوم: نوشتن مشخصات

پس از آن که روی کلمه My profile کلیک کردید، صفحه‌ای مانند زیر باز می‌شود.

پروفایل گوگل اسکولار

  • در قسمت name باید نام کامل خود را وارد کنید
  • در قسمت Affiliation باید آدرس دانشگاه خود را به مانند زیر وارد کنید (برای مثال شما دانشجو دانشگاه تهران هستید):

Tehran university, Department of psychology, Iran, Tehran

  • در بخش Email for verification باید ایمیل خودتان را وارد کنید. برای مثال kalamesabz.com@gmail.com .
  • پس از تکمیل کادر‌ها روی گزینه Next کلیک کنید تا صفحه دیگری باز شود.

قدم سوم: اضافه کردن مقالات

در مرحله سوم از ساخت پروفایل گوگل اسکولار، شما باید مقالات خود را اضافه کنید. در این قسمت ما برای مثال از اسم Nikzad Manteghi استفاده کرده‌ایم. همانطور که مشاهده می‌کنید گوگل اسکولار تمام مقالاتی را که مربوط به این فرد است نمایش می‌دهد. پس برای این که مقالات خود را ببینید مانند نمونه در قدم اول روی گزینه Articles 9 کلیک کنید تا همه مقالات به نمایش درآید. عدد ۹ نشان دهنده تعداد مقالات این فرد است و این عدد نسبی بوده و شاید برای پژوهشگری دیگر مقالات بیشتری را جستجو کند. سپس تمام مقالات را خوب بررسی کنید و آن مقاله‌ای را که واقعا مربوط به شماست، تیک کنید. پس از مشخص کردن مقالات، روی قسمت دوم که در تصویر مشخص است کلیک نمایید.

تنظیمات گوگل اسکولار در پروفایل

پس از آن روی کلمه Add کلیک کنید و هنگامی که مقالات اضافه شدند، روی گزینه Next Step کلیک کنید.

مرحله نهایی ساخت پروفایل گوگل اسکولار

در صفحه بعدی، گزینه اول را انتخاب کرده و روی کلید Go to my profile کلیک کنید.

حالا پروفایل شما ساخته شده و یک ایمیل تایید به ایمیل آکادمیک شما ارسال می‌شود که باید آن را تایید کنید. شما در آینده نیز می‌توانید مقالات جدید خود را به پروفایل گوگل اسکولار خود اضافه کنید. در آخر در صفحه پروفایل خود روی گزینه Make it public کلیک کنید تا پروفایل شما به طور عمومی قابل دسترسی همگان باشد و از گوگل اسکولار قابل سرچ باشد.

در صورتی که ایمیل آکادمیک خود را تایید نکنید، پروفایل شما برای عموم قابل دسترسی نخواهد بود.

کلام آخر

ما در این مطلب به طور کامل به شما یاد دادیم که چگونه پروفایل گوگل اسکولار خود را راه اندازی کرده و مقالات جدید خود را به آن اضافه کنید. اگر در انجام هر یک از مراحل با مشکل مواجه شدید، می‌توانید سوالات خود را در بخش کامنت‌ها مطرح کرده تا در صورت امکان شما را راهنمایی کنیم.

پیشنهاد ویژه: فیلم دانلودی آموزش کامل گوگل اسکولار      کلیک کنید

نوشتن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.